Leveänauhahiomakoneet

Massiivipuu, viilu tai kiillotus – SANDTEQ sopii sovellukseen kuin sovellukseen!

Valmistustekniset, taloudelliset ja käyttöergonomiset näkökulmat huomioiden HOMAG asiantuntijat ovat luoneet SANDTEQ -konesarjan, jonka mallit soveltuvat erityisesti nykyaikaisen ja laadukkaan sisustusrakentamisen käyttöön.

Pienet ja keskikokoiset puusepänliikkeet voivat hyötyä koneiden korkeasta suorituskyvystä ja monipuolisuudesta keittiön, toimiston ja massiivipuukalujen käsittelyssä. Soveltuu oiko-ja viimeistelyhiontaan sekä lakan välihiontaan. Valitse kolmesta hiomalaitteesta ja löydä oikea kokoonpano teille. Laajalla kokemuksella ja asiantuntemuksella luodaan kompakteja tehopaketteja optimaalisella hinta-laatusuhteella.

 

Houfekilta jokaiselle käyttäjälle löytyy oikean kokoinen kone

Koneet valmistetaan tehtaalla tilaajan haluamilla ominaisuuksilla varustettuna. Buldog sarjan leveänauhahiomakoneet soveltuvat useimpiin hiontahaasteisiin.

PROJECTA SERVICE CENTER

Paraskin ratkaisu tuottaa tulosta vasta, kun se on käytettävissä. Service Centeristämme saat tukea muun muassa asennukseen, käyttöön, ongelmatilanteisiin, huoltoon, varaosiin ja koulutukseen liittyvissä asioissa. Contact Projecta and you’ll never work alone!

LUE LISÄÄ