Leveänauhahiomakoneet

Leveänauhahiomakoneita käytetään massiivipuulle, puu- ja vaneripohjaisille materiaaleille ja vastaaville paneelimateriaaleille mitallistamiseen sekä hieno- ja välihiontaa varten.

Homag logo

Homagin Sandteq-leveänauhahiomakoneita kaikkiin tarpeisiin

Sandteq W-sarjan leveänauhahiomakoneet sopivat myös pienille ja keskikokoisille puusepänliikkeille ja kalustevalmistajille. Valittavana on seitsemästä eri hiomayksiköstä kokonaisuus, joilla voidaan täyttää kaikki hionta- ja pintakiillotusvaatimukset. Saatavilla jopa 30 kW:n moottori. Tämä sarja myös tarjoaa automaattisen työstöyksikön lukituksen turvallisuudeksi ja käytännöllisyydeksi.

Sandteq W-300 leveänauhahiomakoneet soveltuvat erityisesti nykyaikaisen ja laadukkaan sisustusrakentamisen tuotantoon. Se sopii massiivipuun tai viilun työstöön ja kiillotukseen. Se on taloudellinen ja ergonominen kone, joka sopii sovellukseen kuin sovellukseen!

Houfek logo

Houfekilta jokaiselle käyttäjälle löytyy oikean kokoinen leveänauhahiomakone

Houfekin laadukkaat ja helppokäyttöiset leveänauhahiomakoneet valmistetaan tehtaalla tilaajan haluamilla ominaisuuksilla varustettuna. Modulaarisen rakenteen ansiosta voidaan rakentaa juuri tilaajan tarpeisiin sopiva kone. Buldog-sarjan leveänauhahiomakoneet soveltuvat useimpiin hiontahaasteisiin.

Tutustu leveänauhahiomakoneisiin myös Houfekin sivuilla.

PROJECTA SERVICE CENTER

Paraskin ratkaisu tuottaa tulosta vasta, kun se on käytettävissä. Service Centeristämme saat tukea muun muassa asennukseen, käyttöön, ongelmatilanteisiin, huoltoon, varaosiin ja koulutukseen liittyvissä asioissa. Contact Projecta and you’ll never work alone!

LUE LISÄÄ