<iframe src="//www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5NJWK4" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe>

Kartongin sulkemisasema VKV 710

Kartongin sulkemisasema VKV 710 

Homag Automation VKV 710 sulkee automaattisesti, turvallisesti ja taloudellisesti pahvilaatikot. Soveltuu sivusta suljettaville laatikkotyypeille: FEFCO 0410 ja 04229.
 
Automaattisesti täydellisiä pakkauksia
VKV 710 sulkee pahvilaatikot kaksi portaisesti ja saavuttaa tarkan ja vankan lopputuloksen. Lopputuloksena syntyy siististi suljettu pahvipakkaus, joka suojaa tuotetta kuljetuksen ajan.
 
VKV 710 säätyy automaattisesti syötettävien tuotteiden mukaan, joka mahdollistaa eri kokoisten pakkausten sulkemisen. Tuotteiden sarjakoko voi olla pieni, keskisuuri tai yksittäinen – syöttöjärjestyksellä ei ole väliä. VKV 710 yltää sarjatuotannossa kapasiteetiltaan kymmenen korkealaatuisen paketin sulkemiseen minuutissa. 
 
Laajennettavissa tarpeen mukaan
VKV 710 on laajennettavissa yksilöllisen tarpeen mukaan, riippumatta tuotannon sarjakoosta, on kyseessä yksittäin toimiva kone tai osana kattavampaa pakkauslinjaa. Homag Automation VKV 710 sulkemisasema vastaa joustavasti asiakkaan tarpeisiin ja vaatimuksiin. 
 
VKV 710 voidaan varustaa kuljettimilla, pakkaustyöpisteillä, pakkaustuotantokoneella, taittoasemalla ja robotisoidulla lavauksella.
 
Älykäs EcoPlus-teknologia säästää rahaa ja suojelee ympäristöä
VKV 710:n käyttö alentaa merkittävästi materiaalin kulutusta: kuumaliima teknologian hyödyntäminen verrattaessa perinteisen teippauksen käyttämiseen säästää kustannuksissa jopa 85%. Käytettäessä sivulta suljettavaa pakkausmenetelmää säästetään jopa 40% materiaalissa (riippuen pakattavan tuotteen geometriasta).
 
Tekniset tiedot:
Kartonkilaatikon pituus (sisäiset mitat) 400 – 2,500 mm
Kartonkilaatikon leveys (sisäiset mitat) 180 – 1,100 mm
Kartonkilaatikon korkeus (sisäiset mitat) 28 – 250 mm
Kapasiteetti 10 laatikkoa / min
 

 

Kysy lisää tuotteestaMitä uutta Projectalta

04.15.2019|Puuntyöstökoneet yleinen

Varastokoneita saatavilla! Altendorf ja HOMAG CENTATEQ P-110 CNC-työstökeskus suoraan Turun varastolta Tarjolla seuraavat Altendorf mallit suoraan varastosta: Altendorf F45 Prodrive…

04.10.2019|yleinen

Nykyinen toimitusjohtajamme Markus Tasala on siirtymässä hallituksen päätoimiseksi puheenjohtajaksi. Hänen tilalleen haetaan nyt uutta näkemyksellistä ja dynaamista toimitusjohtajaa johtamaan ja…

04.08.2019|Alumiinintyöstökoneet

Elumatec on laajentanut menestyksekästä läpisyöttöisten CNC-työstökeskusten SBZ 628 -sarjaa uudella edullisella SBZ 628 S -mallilla. Uudessa koneessa on kaikki aiempien…

PROJECTA SERVICE CENTER

Paraskin ratkaisu tuottaa tulosta vasta, kun se on käytettävissä. Service Centeristämme saat tukea muun muassa asennukseen, käyttöön, ongelmatilanteisiin, huoltoon, varaosiin ja koulutukseen liittyvissä asioissa. Contact Projecta and you’ll never work alone!

LUE LISÄÄ