<iframe src="//www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5NJWK4" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe>

Kartongin sulkemisasema VKV 710

Kartongin sulkemisasema VKV 710 

Homag Automation VKV 710 sulkee automaattisesti, turvallisesti ja taloudellisesti pahvilaatikot. Soveltuu sivusta suljettaville laatikkotyypeille: FEFCO 0410 ja 04229.
 
Automaattisesti täydellisiä pakkauksia
VKV 710 sulkee pahvilaatikot kaksi portaisesti ja saavuttaa tarkan ja vankan lopputuloksen. Lopputuloksena syntyy siististi suljettu pahvipakkaus, joka suojaa tuotetta kuljetuksen ajan.
 
VKV 710 säätyy automaattisesti syötettävien tuotteiden mukaan, joka mahdollistaa eri kokoisten pakkausten sulkemisen. Tuotteiden sarjakoko voi olla pieni, keskisuuri tai yksittäinen – syöttöjärjestyksellä ei ole väliä. VKV 710 yltää sarjatuotannossa kapasiteetiltaan kymmenen korkealaatuisen paketin sulkemiseen minuutissa. 
 
Laajennettavissa tarpeen mukaan
VKV 710 on laajennettavissa yksilöllisen tarpeen mukaan, riippumatta tuotannon sarjakoosta, on kyseessä yksittäin toimiva kone tai osana kattavampaa pakkauslinjaa. Homag Automation VKV 710 sulkemisasema vastaa joustavasti asiakkaan tarpeisiin ja vaatimuksiin. 
 
VKV 710 voidaan varustaa kuljettimilla, pakkaustyöpisteillä, pakkaustuotantokoneella, taittoasemalla ja robotisoidulla lavauksella.
 
Älykäs EcoPlus-teknologia säästää rahaa ja suojelee ympäristöä
VKV 710:n käyttö alentaa merkittävästi materiaalin kulutusta: kuumaliima teknologian hyödyntäminen verrattaessa perinteisen teippauksen käyttämiseen säästää kustannuksissa jopa 85%. Käytettäessä sivulta suljettavaa pakkausmenetelmää säästetään jopa 40% materiaalissa (riippuen pakattavan tuotteen geometriasta).
 
Tekniset tiedot:
Kartonkilaatikon pituus (sisäiset mitat) 400 – 2,500 mm
Kartonkilaatikon leveys (sisäiset mitat) 180 – 1,100 mm
Kartonkilaatikon korkeus (sisäiset mitat) 28 – 250 mm
Kapasiteetti 10 laatikkoa / min
 

 

Kysy lisää tuotteestaMitä uutta Projectalta

06.24.2019|Työkalut ja tarvikkeet

Markkinat vaativat suurempaa tehokkuutta kaiken kokoisten monoliittisten ja laminoitujen lasilevyjen hiontaan. Diamut vastasi näihin vaatimuksiin tuomalla markkinoille uuden SWave-kuppihiomalaikan tuplahioma-…

06.03.2019|Puuntyöstökoneet

– nyt huippukoneet erittäin edullisesti 15.6. saakka, rajoitettu erä Kolme erilaista vaihtoehtoa, kaikissa sama upea ulkoasu. Altendorf F 45 Black…

05.20.2019|Teollisuustuotteet yleinen

Positech on amerikkalainen yhtiö, joka tuottaa monimutkaisia osia auto-, moottoripyörä- ja lentokoneteollisuudelle. Yrityksen koneenkäyttäjä Dave Grayllä oli ongelma jyrsittäessä karbiditerillä…

PROJECTA SERVICE CENTER

Paraskin ratkaisu tuottaa tulosta vasta, kun se on käytettävissä. Service Centeristämme saat tukea muun muassa asennukseen, käyttöön, ongelmatilanteisiin, huoltoon, varaosiin ja koulutukseen liittyvissä asioissa. Contact Projecta and you’ll never work alone!

LUE LISÄÄ