iCAM – uusi NC-jälkikäsittelyohjelmisto – Adaptive Post-Processing™

ICAM on yli 45 vuoden ajan luotettavasti kehittänyt uutta teknologiaa ja innovaatioita tuotelinjaansa, joka nyt on johtanut uuteen NC-jälkikäsittelyohjelmistoon – Adaptive Post-Processing™.

 

Adaptive Post-Processing ™ on ICAM Research:in kehittämien monien innovatiivisten ohjelmistomoduulien liitto, jotka toimivat samanaikaisesti keskenään jälkikäsittely- ja simulointiympäristössä. Näiden integroitujen moduulien samanaikainen toiminta sallii ICAM-asiakkaiden toteuttaa seuraavia ainutlaatuisia etuja.

 

Vähennetty CAM-ohjelmointiaika

CAM-ohjelmoija voi nyt keskittyä pelkästään ”työkappaleen ohjelmointiin”, kun otetaan huomioon leikattava materiaali, käytettävät leikkuutyökalut ja koneen karan teho. Tällöin ei ole enää tarpeen ennakoida jokaisen koneen työkalun yksityiskohtia (kinemaattinen kokoonpano, akselien matkarajoitukset, huoli pitkästä tai lyhyestä sisäänkäynti ja materiaalin poistuminen jne.). Asiakkaat käyttävät ICAM: n Adaptive Post-Processing ™ -raporttia vähentäen niiden NC-ohjelmointiaikaa 25-35%.

 

Lyhennä CNC-työstöaikaa

Koska ICAM Adaptive Post-Processing ™ ja simulointiratkaisu ymmärtävät täysin koneen kinematiikan, karan tehon, työkappaleen, koneympäristön, NC-ohjaimen ja työkalun leikkausolosuhteet, se pystyy automaattisesti poistamaan kaikki epätoivottavat ja tehottomat ilmakatkaisut ja epävarmat lähestymiset työkalusta työkappaleeseen. Kun näitä kalliita NC-ohjelmien tehottomuuksia korjataan automaattisesti, ICAM Adaptive Post-Processing optimoi työstön syöttönopeuden työkalujen sitoutumisen perusteella materiaaliksi kunnioittaen samalla työkalun suosittelemaa sirunlataustietojasi; kaikki auttavat vähentämään koneen käyttöaikaa jopa 25%!

 

 

Hyödy valmistusketteryydestä

Koska ICAM Adaptive Post-Processing ™ ja simulointiratkaisulla käyttäjä voi yksinkertaisesti kirjoittaa CAM-ohjelmia, mikä poistaa perinteisen ja aikaa vievän tavan ohjelmoida tietyn koneen, ICAM:in innovatiivisen tekniikan avulla on mahdollista ”ohjelmoida työkappale” vain kerran ja sitten valita parhaan koneen, joka tuottaa kappaleen. Ja jos kyseinen kone ei olekaan yhtäkkiä käytettävissä, jälkikäsittely on kaikki, mitä tarvitaan uudelle kohdelaitteelle. Vaikka erilaisilla ohjaimilla ja erilaisilla kinetiikoilla, ohjelman vaihtaminen koneesta toiseen on vaivatonta.

 

 

CAD/CAM -järjestelmän vapaus

ICAM:in Adaptive Post-Processing ™ ja simulointiratkaisu integroituu kaikkiin suosittuihin CAD / CAM-järjestelmiin, kuten CATIA, NX, PTC creo, PowerMILL, Mastercam jne., jonka avulla voit ostaa vain yhden jälkikäsittely- ja simulointiohjelmistoratkaisun CNC-koneille, riippumatta CAD / CAM-järjestelmästä, jota käytät työkappaleiden ohjelmointiin. Tämä uusi vapaus mahdollistaa sijoituksesi ICAM-tuotteisiin niin kauan kuin omistat CNC-koneesi ja mahdollistaa myös CAD / CAM-järjestelmien käyttöönoton ja korvaamisen ilman, että joutuu investoida uusiin jälkikäsittely- ja simulointitekniikoihin, jotka ovat olleet kalliita ja tuskallinen normi teollisuudessamme sen alusta lähtien. Tämä vapaus mahdollistaa nyt jälkikäsittely- ja simulointiohjelmistojen investoinnin osaksi CNC-koneinvestointiasi, johon se kuuluu! Lisäksi kaikki ICAM-tuotteet päivitetään säännöllisesti vastaamaan CAD- / CAM-järjestelmien ja CNC-koneiden muutoksia.

 

 

Verraton skaalautuvuus

Investointi ICAM: n innovatiiviseen ja skaalautuvaan teknologiaan voi alkaa vain yhdellä ICAM: n kehitetyllä jälkiprosessorilla, johon muut ICAM-ohjelmistomoduulit voidaan lisätä milloin tahansa täydellisen Adaptive Post-Processing ™ -ratkaisun luomiseksi. Tai spektrin toisessa päässä voit käyttää ICAM:n täydellistä Adaptive Post-Processing ™ -kehitysalustaa kirjoittamaan ja hallitsemaan omia jälkiprosessoreita, konesimulaatiota ja optimointitoimintoja. Kaikki nämä ratkaisut ovat saatavilla Projectalta.

 

 

 

Lisätietoja tästä!

  Kysy lisää tuotteesta tai pyydä tarjous



  Mitä uutta Projectalta

  05.02.2021|yleinen There is no excerpt because this is a protected post.
  05.02.2021|yleinen

  Lakeus Design valmistaa Kauhajoella omassa tehtaassaan liukuovia ja kaapistoja, joiden elinkaari kestää läpi seuraavankin sukupolven. Tuotteet suunnitellaan vuosikymmenien kokemuksella. Lakeus…

  15.12.2020|Ohjelmistot puuntyöstöön

  cabinetCreator on kalusteiden ja kalustekokonaisuuksien konfiguraattoriohjelma, jolla suunnittelu sujuu helposti ja nopeasti. Ohjelmassa on esimääritettyjä peruspohjia, joita vodaan muokata askel…

  PROJECTA SERVICE CENTER

  Paraskin ratkaisu tuottaa tulosta vasta, kun se on käytettävissä. Service Centeristämme saat tukea muun muassa asennukseen, käyttöön, ongelmatilanteisiin, huoltoon, varaosiin ja koulutukseen liittyvissä asioissa. Contact Projecta and you’ll never work alone!

  LUE LISÄÄ