bSolid – kehitetty tarkoille tuotantoprosesseille

bSolid on 3D CAD/CAM-ohjelmisto, joka on kehitetty helppokäyttöiseksi ja tarkaksi Intermac Vertmax pysty-CNC:n ohjelmointiin.

Suunnittele muutamalla klikkauksella, loputtomilla vaihtoehdoilla

Lataa malleja tai piirrä kaikenlaisia projekteja (2D ja 3D) helpommasta monimutkaiseen helppokäyttöisen ohjelmiston avulla.

Uuden parametrisen mallinnuksen avulla ohjelmointi käy vaivattomasti. Mallinnus liittää koneen työstötyökalut automaattisesti vaadittavaan työstöön.  Käyttäjän pitää vaan syöttää mitat ja – yhdellä klikkauksella – voi visualisoida prosessoitavan lasin ruudulla, sekä nähdä kaikki tarvittavat työstötoiminnat ja niiden järjestyksen.

Simuloi työstötoimintoja työstettävän kappaleen visualisoimiseksi ennen valmistusta

Käyttäjä voi varmistaa projektin lopputuloksen nopeilla ja tehokkailla 3D simulaatioilla. Ominaisuuksiin kuuluu:

 • Työkalun reitin tarkkuuden tarkastaminen
 • Ennaltaehkäistävät ohjelmointivirheet (työstön syvyys, materiaalin lähestymistapa, työkalujen järjestys, jne.)
 • Muokkaa ja tarkistaa projektin ennen työstöä

Komponentin virtuaalinen prototyypin luominen ja kehittäminen

bSolid mahdollistaat työstettävän kappaleen simuloinnin realistisesti virtuaalitodellisuudessa, kaikilla komponenteilla, akseleiden kinemaatiikoilla, työkalumakasiinin hallinnoinnilla ja numeerisella ohjauksella. Tämä antaa käyttäjälle mahdollisuuden muuttaa mitä tahansa koneen työstövaihetta, milloin vain. Lisäksi on mahdollista simuloida työstöaikoja kappaleille niiden tarjousvaiheessa tarkan tarjouksen laatimiseksi.

  Kysy lisää tuotteesta tai pyydä tarjous  Mitä uutta Projectalta

  05.02.2021|yleinen There is no excerpt because this is a protected post.
  05.02.2021|yleinen

  Lakeus Design valmistaa Kauhajoella omassa tehtaassaan liukuovia ja kaapistoja, joiden elinkaari kestää läpi seuraavankin sukupolven. Tuotteet suunnitellaan vuosikymmenien kokemuksella. Lakeus…

  15.12.2020|Ohjelmistot puuntyöstöön

  cabinetCreator on kalusteiden ja kalustekokonaisuuksien konfiguraattoriohjelma, jolla suunnittelu sujuu helposti ja nopeasti. Ohjelmassa on esimääritettyjä peruspohjia, joita vodaan muokata askel…

  PROJECTA SERVICE CENTER

  Paraskin ratkaisu tuottaa tulosta vasta, kun se on käytettävissä. Service Centeristämme saat tukea muun muassa asennukseen, käyttöön, ongelmatilanteisiin, huoltoon, varaosiin ja koulutukseen liittyvissä asioissa. Contact Projecta and you’ll never work alone!

  LUE LISÄÄ