CAMäleon – tekninen ohjelmisto monimutkaisiin vaatimuksiin ja poikkeuksellisiin ratkaisuihin

Tuotantoautomaatioalan asiantuntija, CAMäleon Produktionsautomatisierung GmbH, toimii maailmanlaajuisesti ja tarjoaa teknisiä ohjelmistoja monimutkaisille, moni-akselisille CNC-koneille. Heidän osaamistaan ​​sovelletaan menestyksekkäästi monipuolisimmilla toimialoilla – varsinkin silloin, kun vakioratkaisut eivät yksinkertaisesti riitä. Painopiste on NC-tietojen luomisessa, hallinnassa ja kuljetuksessa. Tuotteihin kuuluu PUMA System®, jota käytetään laajalti ilmailun, autoteollisuuden, julkisen liikenteen ja ulkoverhousrakenteiden vaativissa sovelluksissa.

PUMA System® on CAM-ratkaisu puristetuille alumiiniprofiileille. Se antaa valmistusinsinööreille mahdollisuuden muuttaa tarkennetut ja yksilölliset spesifikaatiot todellisuudeksi koneillaan. Suorituskyky ulottuu paljon muuta kuin valintaperusteista ohjelmointia. CatiaV4 / V5-, Inventor- tai Pro-Engineer -ohjelmistot, kuten automaattiset syvyyspöydät, puristinohjaus, alkuperän hallinta, palkin optimointi, palkin työstäminen, työstökoneistus (pienten osien nopea valmistus), CSV-liitännät ja 3D-tilavuusliitännät SAT- ja STEP- muutamia, kaikki helpottavat osien tehokasta valmistusta puristetusta alumiinista.

Laaja ohjelmistovalikoima ja kattavat palvelut parantavat valikoiman. Se sisältää kokeneiden sovellusinsinöörien tuen, Puma System® -profiilin työstöohjelmiston ja lisämoduulien seminaareja, asiakkaan tiloissa tapahtuvaa tuotannon konsultointia, erikoistuneiden tuotanto-ohjelmien tai erikoisratkaisujen kehittämistä, lisävarusteiden integrointia koneeseen, tukea ongelmatilanteissa, ISO-koodikoulutus, ohjelmien käynnistys ja jyrsintä- ja reititystulosten laadun seuranta. Lisäksi erikoistuneiden osien paikan päällä tapahtuva ohjelmointi ja erikoisosaamisen jakaminen alumiinirunkoelementtien työstöön rautatiealalla ovat mahdollisia.

Lisätietoja löytyy osoitteesta www.puma-system.com

 

Sovellukset, joille PUMA System® on luonnollinen:

 • Kaareviin osiin kiinnitysvälineiden kanssa tai ilman
 • Jos työkappaleen toleranssit vaativat mittausta, jotta työstötehtävät olisivat oikein suhteessa reunaan tai syvyyteen
 • Profiilit, joissa on hitsattuja tai ruuveja sisältäviä elementtejä, joilla ei ole yhtenäistä poikkileikkausta, joka on sama koko ajan
 • Jyrsintätyöt, jotka edellyttävät Z-polkua tai joiden A- ja C-akseleita on siirrettävä koneistuksen aikana (esim. 4- tai 5-akseliset työstötehtävät)
 • Työstötehtävät, joissa vähäinen tila edellyttää kulmikkaiden työkalujen käyttöä (aksiaalisesti kääntyvä, ei kohtisuora suhteessa työstettyyn pintaan)
 • Yksityiskohtaiset ulkoverhousrakenteet lukuisilla työstökoneilla
 • Multipass-jyrsintä tai reuna-jyrsintä kaarevilla pinnoilla
 • 5-akselinen samanaikainen jyrsintä kuten Solidworks, MasterCAM, esprit jne.
 • 3D-malleja, joita ei tunneta kokonaan ja jotka on muokattava hankkimalla mitat mallista
 • Monimutkaiset työstötehtävät, joissa asiakas haluaa määrittää tietyn sekvenssin
 • Kun simulointi on tehty työstämättömällä kappaleella, täytyy käyttää ekstrapolointia niin, että työjärjestys voidaan määrittää
 • 3D-mallien käsittely ja luominen.
 • Kasvojen poistaminen, kasvojen liittäminen, pyöreiden reunojen ja viisteiden luominen, jotka kaikki vaativat täydellisen 3D-ytimen

Matti Laaksonen

020 771 3393
Huoltosopimukset / Tekninen tuki

Arto Parkko

020 771 3317
Myyntipäällikkö

Alumiinin- ja lasintyöstökoneet sekä lasialan materiaalit

Sami Kinnunen Hi Tech Education Oy

Sami Kinnunen

+358 40 561 7552
kouluttaja, Hi-Tech Education Oy
Rami Seppälä

Rami Seppälä

+358 20 771 3315
Huoltopäällikkö
Jarno Korhonen Hi Tech Education Oy

Jarno Korhonen

+358 40 504 6023
toimitusjohtaja, Hi-Tech Education Oy

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Kysy lisää tai pyydä tarjous

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Vieritä ylös