Jäähdytyskuivaimet ALUP ADQ 21-5040

Jäähdytyskuivaimet perustuvat tehokkaaseen ja yksinkertaiseen tekniikkaan. Kun ilma muuttuu kompressorissa paineilmaksi, ilman sisältämä kosteus tiivistyy vedeksi (kondenssi). Vesi aiheuttaa korroosiota paineilmaputkistoon ja laitteisiin. Tämä aiheuttaa tuotantohäiriöitä sekä tuotantokustannusten ja laitteiden kunnossapitokustannusten nousua. Jäähdytyskuivain estää nämä ei-toivotut ilmiöt. Se kondensoi kosteuden ja poistaa sen paineilman joukosta.

Jäähdytyskuivaimilla saadaan puhdasta ja kuivaa paineilmaa. Se on helppo asentaa ja käyttää. Koneessa käytetään ympäristöystävällisiä kylmäaineita.

Lataa tiedostoja

  Kysy lisää tuotteesta tai pyydä tarjous  Mitä uutta Projectalta

  05.02.2021|yleinen There is no excerpt because this is a protected post.
  05.02.2021|yleinen

  Lakeus Design valmistaa Kauhajoella omassa tehtaassaan liukuovia ja kaapistoja, joiden elinkaari kestää läpi seuraavankin sukupolven. Tuotteet suunnitellaan vuosikymmenien kokemuksella. Lakeus…

  15.12.2020|Ohjelmistot puuntyöstöön

  cabinetCreator on kalusteiden ja kalustekokonaisuuksien konfiguraattoriohjelma, jolla suunnittelu sujuu helposti ja nopeasti. Ohjelmassa on esimääritettyjä peruspohjia, joita vodaan muokata askel…

  PROJECTA SERVICE CENTER

  Paraskin ratkaisu tuottaa tulosta vasta, kun se on käytettävissä. Service Centeristämme saat tukea muun muassa asennukseen, käyttöön, ongelmatilanteisiin, huoltoon, varaosiin ja koulutukseen liittyvissä asioissa. Contact Projecta and you’ll never work alone!

  LUE LISÄÄ