<iframe src="//www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5NJWK4" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe>

MOVETRO TMA – Shuttle System

Movetro TMA on automaattinen vaunujärjestelmä, joka vastaa seuraaviin tarpeisiin:

  • Tilaa säästävä
  • Tuotannon joustavuus automaattisen kehysten liikkeen ansiosta
  • Pysähtymätön leikkaus jopa lastaus- ja poisto-operoinneissa

 

Yrityksen tehtävänmäärittelyn mukaan, Movetro TMA voidaan integroida kaikenlaisiin leikkauslinjoihin, mahdollistaen lasivaraston ohjauksen ja hallinnan suoraan leikkauspöydän ohjauspaneelista.

Movetro TMA:n modulaarinen konsepti antaa asiakkaiden valita oman pohjapiirustuksensa heidän tilansa tai tuotannon tarpeiden mukaan: on mahdollista yhdistää erilaisia kehystyyppejä tai muokata syöttölinjan paikkaa tai lasilevyjen poistoasemaa.

Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on se, että Movetro TMA voidaan muokata tai päivittää jopa kauan asennuksen jälkeen; jos tuotanto tarpeesi muuttuu, voit helposti muokata Movetro TMA:ta.

Movetro TMA rakennetaan luotettavaksi ja turvalliseksi laadukkaiden komponenttien kanssa. Koneesta löytyy erikoislasien suojalaite, kunnolliset anturit varmistamaan linjan toimivuuden ja sertifikaatit komponenteille, kuten kuulalaakerit ja johteet.

Lasivarasto on tuotannon ensimmäinen osa, ja tästä syystä sen pitää olla helposti hallittava ja ohjattava. Tästä syystä Movetro TMA on varustettu näillä:

  • Modernilla kosketusnäyttöohjauspaneelilla, jossa on selkeät viestit eri kielillä
  • Laitteisto internet yhteyttä ja etätukea varten

Lisätietoja tästä

Kysy lisää tuotteestaMitä uutta Projectalta

01.23.2019|Teollisuustuotteet

Pietro Ceccato perusti Ceccaton Italiassa vuonna 1936, ja yritys on erikoistunut paineilmatuotteisiin. Ydinliiketoimintana on ruuvikompressorien tuotanto ja kylmäainekuivaimet, joita toimitetaan…

01.22.2019|Puuntyöstökoneet Sahaus yleinen

Altendorf F45:n tilaajalle ilmainen piirtoyksikkö kaupan päälle. Etu on arvoltaan jopa yli 3000 € (alv 0%) ja voimassa tilauksiin, jotka…

01.22.2019|Teollisuustuotteet yleinen

Lämpötilan laskiessa pakkasen puolelle ilmankosteus pienenee merkittävästi. Ilmankosteuden pienentyessä staattinen sähkövaraus kappaleissa ja pinnoissa kasvaa, mikä aiheuttaa lukuisia ongelmia tuotannossa. Yleisempiä ongelmia…

PROJECTA SERVICE CENTER

Paraskin ratkaisu tuottaa tulosta vasta, kun se on käytettävissä. Service Centeristämme saat tukea muun muassa asennukseen, käyttöön, ongelmatilanteisiin, huoltoon, varaosiin ja koulutukseen liittyvissä asioissa. Contact Projecta and you’ll never work alone!

LUE LISÄÄ