INTERMAC Primus vesileikkurit

Intermac Primus vesileikkuri

INTERMAC Primus vesileikkurit on tarkoitettu yrityksille, jotka hakevat vesileikkurilta monipuolisuutta.

Primus vesileikkurilla on mahdollista leikata lukemattomia eri materiaaleja, kuten esimerkiksi kiveä, lasia, metallia, muovia, keraamisia seoksia, laminoituja materiaaleja jne. Esimerkiksi vesileikattu lasi on suoraan valmis karkaisuprosessiin ilman erillistä reunatyöstöä.

Primus vesileikkurit tarjoavat edistyksellistä teknologiaa, kuten helppokäyttöisen ohjauksen, joka mahdollistaa tarkat ja vaativat leikkuut. Esimerkiksi 5-akselisen työstöpään edistyksellinen loputon C-akselin pyöritys yhdessä +- 60 asteen kallistuksen kanssa tekee mahdolliseksi siistien ja tarkkojen viisteiden teon.

Vesileikkuri voidaan varustaa jaetulla työalueella, jossa työstö tapahtuu toisessa, kun toista lastataan. Lisäksi vesileikkuri on mahdollista varustaa kahdella leikkuupäällä.

INTERMAC Primus vesileikkureita ohjataan edistyksellisellä ja varmatoimisella iCAM sovelluksella, joka on tuttu INTERMAC CNC-koneista.

Katso lisää alla olevasta INTERMAC Primus esitteestä.

PRIMUS-SERIES-ESITE

Teitä palvelee

Arto Parkko
Arto Parkko

Myyntipäällikkö

020 771 3317

Mitä uutta Projectalta

29.09.2020|Lasintyöstökoneet yleinen

TERVETULOA TUTUSTUMAAN LASITEOLLISUUDEN UUSIMPIIN INNOVAATIOIHIN Intermac ja Diamut järjestävät lokakuussa hybriditapahtuman, jossa esitellään lasiteollisuuden viimeisimpiä tekniikoita, ohjelmistoja ja koulutuksia. Osallistua…

04.02.2019|Lasintyöstökoneet yleinen

Winlet 1000 Crawler Bi-Leveling on apukurottaja, joka eroaa muista nostimista. Se kulkee missä tahansa maastossa telaketjuilla. Winlet Crawlerilla on dynaaminen…

30.01.2019|Lasintyöstökoneet

Forel valmistaa koneita taso- ja eristyslasin valmistukseen, ja yritys vastaa myös kasvavien markkinoiden vaatimuksiin. Forel avasikin Italiassa kolmannen tuotantolaitoksensa kasvavan…

PROJECTA SERVICE CENTER

Paraskin ratkaisu tuottaa tulosta vasta, kun se on käytettävissä. Service Centeristämme saat tukea muun muassa asennukseen, käyttöön, ongelmatilanteisiin, huoltoon, varaosiin ja koulutukseen liittyvissä asioissa. Contact Projecta and you’ll never work alone!

LUE LISÄÄ