Intermac Genius RS-A

Kaikki toiminnot samalla koneella

Genius RS-A on aloitustason leikkauspöytä float-lasille.

Pitkäikäinen ja luotettava

Koko Genius -sarja on suunniteltu kahdella tai kolmella vuorolla tapahtuvaan leikkuutyöhön ja tuottamaan suuria määriä leikkeitä.

Kaksi konetta yhdessä kompaktissa paketissa

RS-A soveltuu erityisesti yrityksille, joilla on rajoitetut toimitilat ja lasinleikkuu täytyy toteuttaa kompaktisti.

Genius RS-A:lla on mahdollista leikata lineaarisia ja muotoiltuja liikeratoja. RS-A soveltuu myös muiden keraamisten levyjen kuin lasin leikkaukseen.

RS-A teknisiä tietoja:

Leikkausalueen mitat  3710 x 2600 mm
Lasin leikkauspaksuus 3 – 19 mm
Leikkauspään paikoitustarkkuus 0,15 mm
Leikkauspään kiihtyvyys 10 m/s2 joka suunnassa
Leikkauspään suurin nopeus    200 m/s joka suunnassa

RS-A sisältää vakiona optisen lukupään levyn paikoitusasemalle ja kaavamallin lukuun, lastausvarret sekä murtopalkit 2 + 1.

Lisävarusteena saatavilla selektiivipinnoitteen poistopää. RS-A voidaan rakentaa myös kompaktiksi yhdistelmäkoneeksi LM -laminoidun lasin leikkauspöydän kanssa, jolloin voidaan leikata vuorotellen tasolasia ja laminoitua lasia pienemmällä alueella.

Intermac Genius RS-A:lla onnistuu myös muiden keraamisten levyjen leikkaus: lineaariset leikkaukset 12 mm paksuuteen saakka ja muotoiluleikkaukset 5 mm paksuuteen saakka.

INTERMAC Genius RS-A tärkeimmät ominaisuudet:
  • Ergonominen ja kompakti
  • Maksimaalinen suorituskyky ja tarkkuus
  • Korkea leikkaustarkkuus
  • Täydellinen työstöjoustavuus

Intermacin älykkäät ohjelmistoratkaisut vähentävät koneenkäyttäjän tehtäviä, jolloin hänen huomionsa riittä hallitsemaan paremmin ympäröivää tuotantoprosessia ja työskentelmään turvallisemmin.

Lataa tiedostoja

Teitä palvelee

Arto Parkko

Tuotepäällikkö

020 771 3317

Kysy lisää tuotteesta tai pyydä tarjousMitä uutta Projectalta

21.07.2020|yleinen

Ensimmäisen menestyksekkään webinaarin jälkeen Forel kutsuu kaikki asiakkaansa uuteen lasinjalostuswebinaariin. Seuraava webinaari pidetään 23. ja 24. heinäkuuta ja se keskittyy…

09.07.2020|Turvallisuustuotteet yleinen

Hätäsuihkuvalmistaja Haws esitteli uuden erityisesti laboratorioihin ja oppilaitoksiin suunnitellun hätäsuihkumalliston. LAB-Line-mallistossa on silmä/ kasvosuihkut, vartalosuihkut ja yhdistelmäsuihkut eri asennusmahdollisuuksilla eri…

09.06.2020|Puuntyöstökoneet

Altendorf F 25 on kompakti tarkistuspyörösaha, joka mahtuu hyvin pieneen tilaan mutta on silti luotettavaa Altendorf- laatua. Saha on loistava…

PROJECTA SERVICE CENTER

Paraskin ratkaisu tuottaa tulosta vasta, kun se on käytettävissä. Service Centeristämme saat tukea muun muassa asennukseen, käyttöön, ongelmatilanteisiin, huoltoon, varaosiin ja koulutukseen liittyvissä asioissa. Contact Projecta and you’ll never work alone!

LUE LISÄÄ