Intermac Genius RS-A

Kaikki toiminnot samalla koneella

Genius RS-A on aloitustason leikkauspöytä float-lasille.

Pitkäikäinen ja luotettava

Koko Genius -sarja on suunniteltu kahdella tai kolmella vuorolla tapahtuvaan leikkuutyöhön ja tuottamaan suuria määriä leikkeitä.

Kaksi konetta yhdessä kompaktissa paketissa

RS-A soveltuu erityisesti yrityksille, joilla on rajoitetut toimitilat ja lasinleikkuu täytyy toteuttaa kompaktisti.

Genius RS-A:lla on mahdollista leikata lineaarisia ja muotoiltuja liikeratoja. RS-A soveltuu myös muiden keraamisten levyjen kuin lasin leikkaukseen.

RS-A teknisiä tietoja:

Leikkausalueen mitat  3710 x 2600 mm
Lasin leikkauspaksuus 3 – 19 mm
Leikkauspään paikoitustarkkuus 0,15 mm
Leikkauspään kiihtyvyys 10 m/s2 joka suunnassa
Leikkauspään suurin nopeus    200 m/s joka suunnassa

RS-A sisältää vakiona optisen lukupään levyn paikoitusasemalle ja kaavamallin lukuun, lastausvarret sekä murtopalkit 2 + 1.

Lisävarusteena saatavilla selektiivipinnoitteen poistopää. RS-A voidaan rakentaa myös kompaktiksi yhdistelmäkoneeksi LM -laminoidun lasin leikkauspöydän kanssa, jolloin voidaan leikata vuorotellen tasolasia ja laminoitua lasia pienemmällä alueella.

Intermac Genius RS-A:lla onnistuu myös muiden keraamisten levyjen leikkaus: lineaariset leikkaukset 12 mm paksuuteen saakka ja muotoiluleikkaukset 5 mm paksuuteen saakka.

INTERMAC Genius RS-A tärkeimmät ominaisuudet:
 • Ergonominen ja kompakti
 • Maksimaalinen suorituskyky ja tarkkuus
 • Korkea leikkaustarkkuus
 • Täydellinen työstöjoustavuus

Intermacin älykkäät ohjelmistoratkaisut vähentävät koneenkäyttäjän tehtäviä, jolloin hänen huomionsa riittä hallitsemaan paremmin ympäröivää tuotantoprosessia ja työskentelmään turvallisemmin.

Lataa tiedostoja

Teitä palvelee

Arto Parkko
Arto Parkko

Myyntipäällikkö

020 771 3317

  Kysy lisää tuotteesta tai pyydä tarjous  Mitä uutta Projectalta

  05.02.2021|yleinen There is no excerpt because this is a protected post.
  05.02.2021|yleinen

  Lakeus Design valmistaa Kauhajoella omassa tehtaassaan liukuovia ja kaapistoja, joiden elinkaari kestää läpi seuraavankin sukupolven. Tuotteet suunnitellaan vuosikymmenien kokemuksella. Lakeus…

  15.12.2020|Ohjelmistot puuntyöstöön

  cabinetCreator on kalusteiden ja kalustekokonaisuuksien konfiguraattoriohjelma, jolla suunnittelu sujuu helposti ja nopeasti. Ohjelmassa on esimääritettyjä peruspohjia, joita vodaan muokata askel…

  PROJECTA SERVICE CENTER

  Paraskin ratkaisu tuottaa tulosta vasta, kun se on käytettävissä. Service Centeristämme saat tukea muun muassa asennukseen, käyttöön, ongelmatilanteisiin, huoltoon, varaosiin ja koulutukseen liittyvissä asioissa. Contact Projecta and you’ll never work alone!

  LUE LISÄÄ