Lasin hiominen

Projecta tarjoaa useita vaihtoehtoja tasolasin reunahiontaan

Tuomme maahan seuraavia konemerkkejä:

Adelio Lattuada on vuonna 1978 perustettu pohjois-italialainen lasikoneisiin erikoistunut yritys, jolla on pitkän linjan osaamista lasintyöstön saralla. Osaaminen kattaa laaja-alaisesti yli 30:n erilaisen koneen tarjoaman. Yrityksen valmistamien koneiden monipuolisuus ja laatu takaa koneet vaikeimpiinkiin työstötekniikoihin.

Hyvä tietää Adelio Lattuadasta:

  • Perustamisesta tähän päivään, Lattuada on myynyt yli 2000 konetta.
  • 35 työntekijää, jotka varmistavat laadun suunnittelusta, asennuksessa ja testauksessa
  • Tuotteita myyty yli 90:n eri maahan
  • Tehtaalla 3000 m2 valmistutilat
  • 90% tyytyväisistä asiakkaista ostaa myös toisen koneen

ADELIO LATTUADA PYSTYHIOMAKONEET KUPPILAIKOILLA

ADELIO LATTUADA FASETTIHIOMAKONEET

ADELIO LATTUADA TUPLAHIOMAKONEET


 

 

INTERMAC on osa Italialaista BIESSE yritysryhmää, joka valmistaa sekä markkinoi koneita ja tuotantojärjestelmiä huonekalu-, auto- ja rakennusteollisuudelle. INTERMAC on perustettu vuonna 1987 ajatuksena hyödyntää BIESSEn pitkäaikainen kokemus ja osaaminen puuntyöstökoneista tasolasiteollisuuden tarpeisiin. Tämä vahva tuotannon ja koneteknologian tuntemus on mahdollistanut INTERMACin nousun yhdeksi maailman johtavaksi lasintyöstökoneiden ja –järjestelmien valmistajaksi.

INTERMAC markkinoi tuotteitaan kahden eri merkin alla:

  • Intermac: CNC-koneet ja työstökeskukset, lasinleikkaus ja pesukoneet
  • Busetti: Tuplahiomakoneet

Intermacin yli 20.000 m² tuotantotilat sijaitsevat Italiassa Pesaron sekä Bagnatican kaupungeissa työllistäen yhteensä yli 250 työntekijää.

BUSETTI TUPLAHIOMAKONEET


 

 

 

 

Sulak on perustettu vuonna 1990 ja edustaa lujarakenteisia perinteisiä tsekkiläisiä työstökoneita.  Sulak lasintyöstökoneiden laadusta kertoo se, että niitä viedään menestyksellä jo yli viiteenkymmeneen maahan. Koneet soveltuvat parhaiten pieniin ja keskisuuriin tuotantoihin, kuten lasitusliikkeille muutamien kappaleiden sarjojen valmistukseen. Koneet toimivat myös hyvänä lisänä suurissa tuotannoissa harvemmin tehtäville erikoistöille. Sulakin koneet ovat perustaltaan erittäin yksinkertaisia ja luotettavia, mutta sisältävät oivallisia työtä helpottavia innovaatioita. Se tekee koneista kokoistaan tehokkaampia ja sujuvampia käyttää. Koneet on suunniteltu niin, että ne tarjoavat optimaalisen hinta-laatusuhteen.

 

SULAK BBT-VAAKAHIOMAKONEET

SULAK BM-NAUHAHIOMAKONEET

SULAK BTS-PYSTYHIOMAKONEET SÄTEISHIONNALLA

Teitä palvelee

Arto Parkko
Arto Parkko

Myyntipäällikkö

020 771 3317

Mitä uutta Projectalta

29.09.2020|Lasintyöstökoneet yleinen

TERVETULOA TUTUSTUMAAN LASITEOLLISUUDEN UUSIMPIIN INNOVAATIOIHIN Intermac ja Diamut järjestävät lokakuussa hybriditapahtuman, jossa esitellään lasiteollisuuden viimeisimpiä tekniikoita, ohjelmistoja ja koulutuksia. Osallistua…

04.02.2019|Lasintyöstökoneet yleinen

Winlet 1000 Crawler Bi-Leveling on apukurottaja, joka eroaa muista nostimista. Se kulkee missä tahansa maastossa telaketjuilla. Winlet Crawlerilla on dynaaminen…

30.01.2019|Lasintyöstökoneet

Forel valmistaa koneita taso- ja eristyslasin valmistukseen, ja yritys vastaa myös kasvavien markkinoiden vaatimuksiin. Forel avasikin Italiassa kolmannen tuotantolaitoksensa kasvavan…

PROJECTA SERVICE CENTER

Paraskin ratkaisu tuottaa tulosta vasta, kun se on käytettävissä. Service Centeristämme saat tukea muun muassa asennukseen, käyttöön, ongelmatilanteisiin, huoltoon, varaosiin ja koulutukseen liittyvissä asioissa. Contact Projecta and you’ll never work alone!

LUE LISÄÄ