Homag Brandt KDF 660 C listoituskone vm. 2004

Homag Brandt KDF 660 C on yksipuolinen sulateliimauslaitteistolla varustettu oikeakätinen reunalistoituskone. Nopeasti vaihdettavissa oleva liimoitusyksikkö sulateliimarakeille. PU-liiman käyttö on mahdollista valmistajan ohjeiden mukaisesti.

Liimasäiliö on sijoitettu liimalevitystelan alapuolelle. Liimanlevitys työkappaleeseen liimatelan avulla. Ei säätötarvetta levypaksuuden muuttuessa. Liimatela voidaan valita pyörimään myötä- ja vastapäivään. Liiman lämpötilan säätö elektronisella termostaatilla. Automaattinen lämpötilan pudotus työskentelyn keskeytyessä. Infrapunalämmitys liiman aktivointia varten.

Automaattinen syöttökasetti rullamateriaaleille ja listoille, sisältäen rullalevyn läpimitta 800 mm.

Varustetty järeällä katkaisulaitteella paksulle PVC/ABS-nauhalle max 3×45 mm.

Kysy lisää!

  Kysy lisää tuotteesta tai pyydä tarjous  Mitä uutta Projectalta

  05.02.2021|yleinen There is no excerpt because this is a protected post.
  05.02.2021|yleinen

  Lakeus Design valmistaa Kauhajoella omassa tehtaassaan liukuovia ja kaapistoja, joiden elinkaari kestää läpi seuraavankin sukupolven. Tuotteet suunnitellaan vuosikymmenien kokemuksella. Lakeus…

  15.12.2020|Ohjelmistot puuntyöstöön

  cabinetCreator on kalusteiden ja kalustekokonaisuuksien konfiguraattoriohjelma, jolla suunnittelu sujuu helposti ja nopeasti. Ohjelmassa on esimääritettyjä peruspohjia, joita vodaan muokata askel…

  PROJECTA SERVICE CENTER

  Paraskin ratkaisu tuottaa tulosta vasta, kun se on käytettävissä. Service Centeristämme saat tukea muun muassa asennukseen, käyttöön, ongelmatilanteisiin, huoltoon, varaosiin ja koulutukseen liittyvissä asioissa. Contact Projecta and you’ll never work alone!

  LUE LISÄÄ