Dow Corning Säänsuojasilikoni

Säänsuojasauma kestää rakenteiden lämpöliikkeestä, ilmansaasteista ja UV-säteilystä aiheutuvan rasituksen, ei värjää rakenteita ja on tiivis. Yksinkertainen käsin annostelu suoraan patruunasta, sukasta tai tynnyristä.

 

DC 791 säänsuojasilikoni on nopeasti kuivuva, joustava, 1-komponenttinen neutraalisilikoni joka on suunniteltu julkisivujen säänsuojasaumaukseen, planar-systeemeihin, lasitukseen, kantamattomien seinien saumaukseen sekä tiili-, kivi- ja perinteisten julkisivumateriaalien saumaamiseen.

 

DC 756 SMS rakennussilikoni on 1-komponenttinen, joustava neutraalisilikoni joka on suunniteltu erityisesti herkkien materiaalien, esim. luonnonkiven tai alumiinipaneelien saumauksiin kohteisiin joissa säänsuojasaumauksen ominaisuuksien lisäksi lopputuloksen esteettisyys on tärkeää.

 

DC 700 Firestop palonsuojasilikoni on 1-komponenttinen, joustava, neutraalisilikoni erityisesti laajenevien saumojen saumaamiseen palonsuojaluokitelluissa kohteissa.

 

DC 757 säänsuojasilikoni on neutraali, joustava Si-hybridipohjainen saumausaine. Suunniteltu erityisesti useimpien eri valmistajien itse- ja helposti puhdistuville laseille.


Tekniset tiedot
DC791  
Kovuus A-shore 30
Työskentelyaika 23°C 50% RH.:ssa 15 min
Kosketuskuiva-aika  35 min
DC 756 SMS  
Kovuus A-shore 30
Työskentelyaika 23°C 50% RH.:ssa 30 min
Kosketuskuiva-aika  120 min
DC 700 Firestop  
Työskentelyaika 23°C 50% RH.:ssa 15 min
Kosketuskuiva-aika  90 min
DC 757  
Kovuus A-shore 20
Työskentelyaika 23°C 50% RH.:ssa 30 min
Kosketuskuiva-aika  75 min

Tuotteen tiedostot

  • Tuotteeseen ei ole liitetty tiedostoja.

Osta tuotteet - hinnat alv. 0%

Tälle tuotteelle ei ole saatavilla vaihtoehtoja.