Ceccato – teknologiaa, johon voit luottaa

Pietro Ceccato perusti Ceccaton Italiassa vuonna 1936, ja yritys on erikoistunut paineilmatuotteisiin. Ydinliiketoimintana on ruuvikompressorien tuotanto ja kylmäainekuivaimet, joita toimitetaan ympäri Eurooppaa sekä autopesulat. Yritys panostaa tuotekehitykseen, jotta tuotteet olisivat mahdollisimman tehokkaita, luotettavia, helppokäyttöisiä ja uusimman teknologian mukaisia.

Laaja tuotevalikoima takaa, että kaikki eri paineilmaa tarvitsevat alat löytävät tuotteista sopivan ratkaisun. Tuotteet valmistetaan Italiassa pienessä Alte-nimisessä kylässä, jonka Pietro Ceccato perusti työntekijöilleen. Tuotteiden laatu on seurausta huolellisesta ja jatkuvasta koulutuksesta, jota Ceccato tarjoaa työntekijöilleen sekä tehokkaasta yhteistyöstä alueen teknisten koulujen, Padovan ja Vicenzan yliopistojen sekä kauppakorkeakoulujen kanssa.

Ceccaton tehtaassa käytetään valmistustekniikoita, joiden avulla on voitu lisätä tuottavuutta sekä vähentää jätettä. Ceccato-tuotteet valmistetaan laadukkaista materiaaleista ja ne on tehty energiatehokkaiksi, ympäristöystävällisiksi ja turvallisiksi. Projectalta Ceccato-kompressorit jokaiseen tarpeeseen.

Katso myös verkkokaupasta Ceccato-kompressorien PROtarjoukset!
Kirjaudu verkkokauppaan ja näet hinnat!

Kysy lisää teollisuustuotteiden asiantuntijoiltamme:

Tuomas Marjamaa

Tuotepäällikkö

+358 20 771 3332

Milja Jokiranta

Tuotepäällikkö

+358 20 771 3306

Riku Kallinen

Myynti / Asiakaspalvelu

+358 20 771 3338 

Kalle Fontell

Tuotepäällikkö

+358 20 771 3367