Avoimet työpaikat

Projecta Oy on alansa johtava suomalainen teknisen kaupan konserni. Toimitamme asiakkaillemme räätälöityjä ratkaisuja mm. puutuoteteollisuuteen, alumiinintyöstöön sekä prosessi- ja tasolasiteollisuuden tarpeisiin. Edustamme alojensa johtavia kansainvälisiä päämiehiä ja olemme tunnettu innovatiivisen teknologian asiantuntija yli 60 vuoden kokemuksella. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Vantaalla, Vaasassa ja Tallinnassa. Liikevaihtomme on n. 20 miljoonaa euroa ja teemme sen 60 huippuammattilaisen voimin.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Haemme b2b-myynnin ammattilaista Turun toimipisteeseemme.

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

tuotannon koneiden ja laitteiden projektimyyntiin Suomessa.

Tehtävässä vastaat myynnistä ja markkinoinnista omille vastuuasiakkaillesi myyntitiimimme jäsenenä. Tavoitteenasi on rakentaa laajasta kone- ja laitevalikoimastamme asiakkaan tarpeeseen sopivia ratkaisuja tuotannon tehostamiseksi tai uusien tuotteiden valmistamiseksi.

Haemme henkilöä, jolla on itsenäinen ote työhön, halua kehittyä ja kasvaa sekä ottaa lisää haasteita alamme osaamisen lisääntyessä. Pidät aktiivisesti yhteyttä alojensa johtaviin kansainvälisiin päämiehiimme mm. Saksassa ja Italiassa. Edellytämme sinulta sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.

Olet hakemamme henkilö, jos sinulla on jo kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta yritysten välisestä kaupasta, soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus sekä halua matkustaa. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä halu menestyä.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen työn suomalaisen teollisuuden ja alan huipputuotteiden parissa. Saat myös osaavan organisaation tuen ja kilpailukykyiset edut.

Hakemukset 7.4.2014 mennessä osoitteeseen hakemukset@projecta.fi.

Lisätietoja antaa myyntijohtaja Kimmo Santamäki, kimmo.santamaki@projecta.fi, puh. 020 771 3317