Huoltopalvelut

Projectan 11 huoltoteknikkoa palvelevat asiakkaitamme koko Suomen ja Baltian maiden alueella. Meillä on Suomen laajin valmistajien kouluttama huolto-organisaatio puutyöstö-, lasi-, ja  alumiinintyöstöteollisuuden alalla. Huoltohenkilöstömme on hajautettu eri puolille Suomea ja Baltian maita, jotta huoltopalvelut olisivat siellä minne ne kuuluvat - lähellä Sinua.

Huoltoteknikkomme ovat koulutettu tukemaan asiakkaitamme kaikissa koneisiin liittyvissä teknisissä asioissa ja tarpeissa. Huoltoteknikon lisäksi käytössäsi on koko Projectan huolto-organisaation tarjoama tekninen tuki sekä tarvittaessa valmistajien tarjoama tuki. Voit aina luottaa Projecta Service Centeriin tietäen, että huolto- ja tukipalveluiden takana on kymmeniä ammattilaisia.

Huoltotilaukset ja lisätiedot:

Projecta Service Center
puhelin 020 771 3333
e-mail
huolto@projecta.fi

Säännöllinen huolto-ohjelma: eniten vastinetta rahoillesi

Säännöllinen kunnossapito on avainasia konerikkojen ja -häiriöiden ennaltaehkäisyssä. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme Projecta Huoltosopimusta, jonka avulla Projecta ottaa vastuulleen koneiden säännölliset määräaikaishuollot valmistajien ohjeiden mukaisesti. Korjauskustannusten ja tuotantokatkosten minimoimiseksi Projecta Huoltosopimus on järkevä investointi, joka maksaa itsensä takaisin. Lue lisää Projecta Huoltosopimuksesta...